Flying Blue en Uber: Verdien Miles tijdens je Uber-ritten

August 01, 2024

Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van de Air France-KLM Groep, en Uber, het grootste ritdeelbedrijf ter wereld, hebben een nieuwe strategische samenwerking aangekondigd. Leden van Flying Blue kunnen vanaf nu Miles verdienen tijdens hun ritten met Uber in Frankrijk en Nederland.

Uber is voortaan de officiële ritpartner van Flying Blue. Door hun accounts te koppelen in de Uber-app, kunnen Flying Blue-leden 1 Mile verdienen voor elke €1 die ze uitgeven aan Uber-ritten. Dit aantal verhoogt naar 2 Miles per €1 voor klanten die vier of meer ritten per maand maken.

Dit aanbod geldt zowel voor lokale bewoners als bezoekers die hun Flying Blue-account koppelen aan de Uber-app en ritten boeken in elke stad in Frankrijk en Nederland.

De verzamelde Miles kunnen worden ingezet bij meer dan 40 luchtvaartmaatschappijen en 100+ commerciële partners. Ze kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van alternatieve vliegtuigbrandstof (SAF), het reserveren of upgraden van vluchten, het boeken van hotelkamers, winkelen bij deelnemende merken of doneren aan goede doelen. Het Flying Blue-programma heeft meer dan 24 miljoen leden wereldwijd.