Dichterbij dan ooit

 

In de Belux telt Uniglobe maar liefst 15 kantoren waar je terecht kan voor al je zaken- en vakantiereizen. We gaan voor een ideaal reisbeleid voor jou en je organisatie, van KMO tot multinational.

Of uw bedrijf nu € 50.000 per jaar of € 500.000 per jaar aan zakenreizen besteedt, u kan rekenen op dezelfde hoge standaard waar Uniglobe Travel om bekendstaat.

 

Uniglobe - lokaal netwerk van 15 kantoren in België en Luxemburg

 

Wij zijn een organisatie van ondernemers, klaar en in staat om oplossingen te creëren die anderen in de zakelijke wereld misschien missen. We omarmen toptechnologie om onze service te verbeteren en we gebruiken programma's waarvan bewezen is dat ze superieure resultaten opleveren.

 

Wat ons onderscheidt is het unieke Uniglobe-businessmodel waarbij we maximale kostenbesparingen voor onze klanten realiseren én een hoogwaardige en persoonlijke service leveren.

 

Via ons franchise netwerk bent u dus verzekerd van een gepassioneerde reisexpert in uw buurt die het beste van twee werelden combineert: de kracht van een internationale organisatie en een hoogstpersoonlijke aanpak.