Optimaal en kosten-efficiënt beheer van je zakenreizen

 

Bij Uniglobe beschikken we over sterke en innovatieve IT-Tools, ontwikkeld in partnerschip met gerenommeerde internationale spelers. Deze tools stellen je in staat om je zakenreizen optimaal en kosten-efficiënt te beheren.

 

Uniglobe Booking Intelligence - online booking tool

Ubi (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren.

  Met Ubi heb je toegang tot het meest uitgebreide online aanbod in de zakenreiswereld.

 

 Je kan gebruik maken van de best beschikbare tarieven uit ons wereldwijde netwerk verspreid over alle continenten.

 

 Via Ubi kan je verschillende luchtvaartmaatschappijen naadloos met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld maar aan de combinatie van een reguliere en lage kosten luchtvaartmaatschappij.

 

Ontdek hier alle voordelen van Uniglobe Booking Intelligence

 

Uniglobe Profiles

Uniglobe Profiles is een efficiënte en professionele oplossing voor profielbeheer.

 

 Reizigersprofielen kunnen snel worden ingesteld, veilig worden opgeslagen en eenvoudig worden bijgewerkt via de online Uniglobe Profiles-tool.

 

 Uniglobe Profiles zorgt ervoor dat de profielen worden gesynchroniseerd met Uniglobe Booking Intelligence, onze online booking tool. 

 

Uniglobe Profiles informeert je als reiziger automatisch in het geval van een verlopen paspoort of creditcard. Dit garandeert up-to-date profielgegevens, probleemloze boekingen en naleving van de gegevensbeschermingsvoorschriften die gekoppeld zijn aan de EU GDPR-wetgeving.

Uniglobe Crisis Assistance Plus

Crisis Assistance Plus (CAP ™) onderscheidt zich door actief hulp te bieden ter plaatse, in geval van calamiteiten.

 

 Wanneer er zich een gezondheids-, veiligheids- of beveiligingsevenement voordoet dat gevolgen heeft of kan hebben voor medewerkers op reis, dan is CAP ™ 24/7 beschikbaar om te informeren, advies te geven en indien nodig gecoördineerde assistentie in het land te leveren.

 

 Voor aanvullend, medische verzorging kan CAP ™ Medical afgesloten worden.

 

 Lidmaatschap is mogelijk op jaar- of single-trip -basis. Zo stellen we onze klanten in staat om te voldoen aan hun zorgplicht (Duty Of Care).

Uniglobe Rapportage tool

Via een interactief en dynamisch dashboard krijg je inzicht in je reisdata. Essentieel voor een grondige analyse van het boekingsgedrag om een efficiënt reisbeleid te kunnen voeren.

 Via een handig dashboard krijg je in één oogopslag alle belangrijke statistieken te zien, die steeds verder uitgediept kunnen worden.

 

 Het is een ideale basis voor een eerste analyse en het opstellen van een Travel Policy.

 

 Maar de tool wordt net zo goed gebruikt om regelmatig bij te sturen waar nodig als bv. te sterk wordt afgeweken van het geïmplementeerde reisbeleid.