Onze missie & visie

 

Uniglobe wil het leidende en meest betrouwbare Travel Management Bedrijf ter wereld zijn dat de norm bepaalt op gebied van professionaliteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar om het beste van onszelf te geven, waarbij we integriteit, initiatief en zekerheid voor onze klanten nastreven.

Uniglobe onderneemt met respect voor mens, maatschappij en milieu. Dat doen we door duurzaamheid te integreren in alle aspecten van ons bedrijf.

Wij zijn lid van Travelife en zijn in het proces stap voor stap te voldoen aan de internationale duurzaamheidsnormen.

Travelife is een certificeringsprogramma in drie fasen voor reisagenten en touroperators:

  • Travelife Engaged

  • Travelife Partner

  • Travelife Certified

Wij bevinden ons in fase 1 - Travelife Engaged en werken aan de overgang naar fase 2 - Travelife Partner.

 

Uniglobe - sterke inkoopkracht, scherpe prijzen

Met een jaaromzet van meer dan vier miljard euro beschikt Uniglobe over een sterke onderhandelingspositie en zijn we wereldwijd een interessante partner voor luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere leveranciers. De hieraan gekoppelde inkoopkracht vertaalt zich rechtstreeks naar scherpere prijzen voor jou als klant.

Uniglobe - lokale aanwezigheid, persoonlijke service

Het mondiale en solide netwerk van kantoren zorgt voor een stevige lokale verankering. In de Belux telt Uniglobe maar liefst 15 kantoren waar je terecht kan voor al je zaken- en vakantiereizen. We beginnen onze samenwerking altijd met een analyse van je behoeften en wensen. We gaan voor een ideaal reisbeleid voor jou én je organisatie, van KMO tot multinational.

Ungiglobe - buitengewone epxertise, klantgerichte aanpak

Alleen deskundige en ervaren medewerkers kunnen adequaat reageren in de snelle wereld van zakenreizen. Uniglobe investeert dan ook intensief in opleiding en training van zijn medewerkers. Het netwerk wordt ondersteund met technologische oplossingen en innovatieve systemen in het voortdurend streven naar de hoogste normen op gebied van klantenservice en flexibiliteit.