Het grootste slimme online aanbod voor zakenreizigers

 

Recent onderzoek toonde aan dat de meeste online booking tools (OBT) voor het zakenreissegment dringend aan verbetering toe zijn. Ze voldoen niet langer aan de noden van de eigentijdse zakenreiziger en bieden bedrijven te weinig functionaliteiten ter ondersteuning van hun Travel Policy.

 

Uniglobe zakenreis aanbod - travel managers

 

Bij Uniglobe begrijpen we de unieke en complexe reisbehoeften van onze klanten. Daarom investeren we in de nodige technologie en digitale oplossingen, zowel voor zakenreizigers als Travel Managers. Daarbij hebben we niet uitsluitend aandacht voor de grootte van het aanbod, maar net zo goed voor de kwaliteit en de relevantie. Want niemand heeft baat bij een overweldigende keuze aan accommodaties, vluchten, transfers en andere diensten als deze niet zijn afgestemd op de wensen van de reiziger of in strijd zijn met de Travel Policy.

 

Het grootste aanbod

 

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat zakenreizigers toegang hebben tot de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om hun zakenreizen productiever, veiliger en aangenamer te maken dan ooit tevoren. Daarom zijn onze oplossingen en diensten ontworpen voor de eindgebruiker, die kan rekenen op een breed aanbod.

 

Uniglobe zakenreizen - vluchten 

Vluchten

Zowel Direct connect en via GDS, aangevuld met low-cost.

 

 

Uniglobe zakenreizen - hotels  

Hotels

Gerenommeerde partners als booking.com, H-Corpo, Ratehawk en Restel.

 

 

Uniglobe zakenreizen - huurwagens  

Huurwagens

Preferentiële autohuurbedrijven via GDS en Sunny Cars.

 

Uniglobe zakenreizen - treinen 

Treinen

Verschillende treinaanbieders in Europa en de Verenigde Staten.

 

 

Het slimste aanbod

 

Het beheer van een effectief reisprogramma kan complex zijn en daar zijn we ons bij Uniglobe van bewust. UBI (Uniglobe Booking Intelligence) stelt travel managers en zakenreizigers in staat om meer controle te krijgen over hun reisbudget en de efficiëntie van het team te verbeteren. Het aanbod wordt op een intelligentie manier gebracht.

 

 

 

Uniglobe zakenreizen - Uniglobe booking intelligence“Zakenreizigers willen tijdens hun business trip van hetzelfde aanbod gebruik kunnen maken dat ze kennen van hun vakantiereizen. Hiervoor moeten ze vaak een beroep doen op verschillende systemen en boekingsengines. Dit is allesbehalve efficiënt. Maar via Ubi (Uniglobe Booking Intelligence) is het kinderspel! “