Gratis WiFi bij Delta Airlines

August 20, 2024

Delta Air Lines heeft aangekondigd dat het gratis WiFi zal aanbieden op zijn langeafstandsvluchten, met een uitrol die al begonnen is in Europa. Dit initiatief is een belangrijke stap voor de luchtvaartmaatschappij en zal de reiservaring voor passagiers aanzienlijk verbeteren. 

Gratis WiFi op Langeafstandsvluchten

De gratis WiFi-dienst is al beschikbaar op routes van en naar Parijs en Nice, en zal eind deze maand ook in Schiphol worden geïntroduceerd. Voor passagiers die vanuit Brussel vliegen, is er goed nieuws: de gratis WiFi zal daar in december beschikbaar zijn. 

Verbeterde Reiservaring

Delta's beslissing om gratis WiFi aan te bieden, komt voort uit de wens om de klanttevredenheid te verhogen. De luchtvaartmaatschappij heeft al ervaring met WiFi aan boord, maar met deze nieuwe stap wil Delta ervoor zorgen dat passagiers zonder extra kosten kunnen inloggen op het internet. Dit zal niet alleen de reiservaring verbeteren, maar ook de interactie met het SkyMiles-loyaliteitsprogramma stimuleren, aangezien reizigers zich moeten aanmelden om gebruik te maken van de gratis dienst.

Toekomstige Uitrol en Verwachtingen

Delta heeft ambitieuze plannen voor de uitrol van gratis WiFi op al zijn internationale routes. Tegen het einde van 2024 moeten de meeste trans-Atlantische vluchten zijn uitgerust met deze service.