Ontdek de Nieuwe Premium Economy en Business Class van Emirates

August 30, 2024

Brussel is een van de eerste steden waar Emirates haar volledig vernieuwde Boeing 777 inzet. Dit betekent dat jij als een van de eersten kunt genieten van deze unieke reiservaring. Vanaf 11 september 2024 voert Emirates vluchten van Brussel naar Dubai (en terug) uit met de nieuwste Boeing 777, uitgerust met splinternieuwe cabine-interieurs voor zowel Premium Economy als Business Class.

Mis deze kans niet om je reis naar een hoger niveau te tillen!

 

 

Waarom Premium Economy?

De Premium Economy van Emirates biedt je alles wat je mag verwachten van een luchtvaartmaatschappij van wereldklasse, met enkele extra's die je vliegreis nog comfortabeler maken:

  • Flexibele voorwaarden: Gratis wijzigen of annuleren van je vlucht.

  • Ruime bagagevrijdom: Neem tot wel 35 kg ruimbagage en 10 kg handbagage mee.

  • Comfort voorop: Geniet van lederen stoelbekleding en een houten afwerking in een aparte cabine met slechts 24 stoelen, waar de zitervaring het midden houdt tussen Business en Economy.

  • Persoonlijke service: Je krijgt een welkomstdrankje en kunt genieten van een geheel nieuw menu, exclusief voor Premium Economy.

  • Luxe details: Echte glazen (geen plastic!), gratis stoelkeuze en een speciale incheckbalie op de luchthaven van Dubai & Brussel.

 

 

Vernieuwde Business-Class

Naast de Premium Economy worden ook de Business en First Class cabines opgefrist. De Business Class is volledig vernieuwd, terwijl de First Class een opfrissing heeft ondergaan, met de nadruk op maximale privacy en comfort. Elke Business Class-stoel kan worden omgezet in een volledig plat bed, en de vernieuwde configuratie zorgt ervoor dat je altijd directe toegang hebt tot het gangpad.

De Business Class op de vernieuwde Boeing 777 is uitgerust met een groot persoonlijk 23-inch HD-scherm, verbonden met Emirates' bekroonde 'ice'-entertainmentsysteem. Daarnaast kun je genieten van een persoonlijke minibar, ruime opbergmogelijkheden voor je apparaten en oplaadpunten, en zelfs een kleine bar aan boord voor snacks en verfrissingen tijdens de vlucht.

Dus, ben je op zoek naar een upgrade voor je volgende reis? Dan is Emirates Premium Economy of Business Class dé perfecte keuze. Boek nu je vlucht en ervaar zelf het comfort en de luxe van deze nieuwe cabineklassen.