Eurostar Sun: Jouw Route naar de Zonnige Bestemmingen van Zuid-Frankrijk

June 28, 2024

Deze zomer brengt Eurostar je elke zaterdag tussen 29 juni en 31 augustus rechtstreeks van Brussel-Zuid en Antwerpen naar het zonnige zuiden van Frankrijk. Of je nu een sportliefhebber bent, een cultuurfanaat die historische steden wil verkennen, of gewoon wilt ontspannen aan de azuurblauwe kust van Frankrijk: Eurostar Sun heeft voor elk wat wils. Kies je bestemming en geniet van een zorgeloze, comfortabele en milieuvriendelijke reis in slechts 5 uur.

Eurostar Sun Brengt je naar het Zonnige Zuiden

Deze zomer brengt Eurostar Sun je naar de mooiste bestemmingen in Zuid-Frankrijk. Reis rechtstreeks van Brussel-Zuid naar Valence in slechts 3u36 of naar Avignon, Aix-En-Provence en Marseille in minder dan 5 uur. Er zijn talloze activiteiten en nieuwe parels te ontdekken in deze bestemmingen: van het uitzonderlijke historische erfgoed in het culturele Avignon, een spelletje jeu de boules in Aix-en-Provence tot het proeven van heerlijke wijnen van de uitgestrekte wijngaarden van de noordelijke Rhône. Voor de actievelingen onder ons is er ook de mogelijkheid om wielrenners te spotten tijdens hun zuidelijke Tour de France-etappes.

Geniet van je Reis vanaf het Eerste Moment

Je reis begint zodra je aan boord stapt. Met Eurostar Sun hoef je je geen zorgen te maken over bagagebeperkingen of lange autoritten. Onderweg kun je genieten van rust en comfort, en kiezen uit tarieven die passen bij jouw persoonlijke reisvoorkeur. Reis je in Premium, dan geniet je op de heenreis van een ontbijt en op de terugreis van een smakelijk diner, geserveerd aan je zitplaats. Wil je tijdens je reis je benen strekken? Dan kun je in het Eurostar Café genieten van een drankje en een hapje.

Het Hele Seizoen Beschikbaar

Eurostar Sun brengt je elke zaterdag gedurende de zomervakantie naar je favoriete Franse zomerbestemming.

Vertrek richting de zon vindt plaats van:
- 29/06/2024 tot en met 31/08/2024 vanuit Brussel-Zuid
- 06/07/2024 tot en met 24/08/2024 vanuit Antwerpen-Centraal

Terugkeer naar België vindt plaats van:
- 29/06/2024 tot en met 31/08/2024 vanuit het zuiden van Frankrijk naar Brussel-Zuid
- 13/07/2024 tot en met 31/08/2024 vanuit het zuiden van Frankrijk naar Antwerpen-Centraal